Stichting Waypoint en Rebind werken samen

Robert Beek van Rebind houdt tegenwoordig één dag per week kantoor bij Waypoint. Rebind biedt christelijke hulp bij seksverslaving in Kampen, Bunschoten-Spakenburg en nu dus ook in Urk. Cliënten kunnen ook online en eventueel anoniem hulp bij seksverslaving krijgen.
Klaas Kapitein van Waypoint licht de samenwerking van de beide partijen toe: ,,De meeste cliënten vinden het lastig om doorverwezen te worden naar een adres buiten Urk. Het geeft toch een soort drempel. Zodoende gingen wij op zoek naar een geschikte therapeut, die hulp bij seksverslaving zou kunnen bieden vanuit een kantoorbij Waypoint. En die vonden we in Robert Beek van Rebind.’’
Robert Beek werkt ruim dertien jaar in de hulpverlening onder seksverslaafden, hij was onder andere tien jaar in dienst bij Tot Heil des Volks.

Op zijn website kan een test op seksverslaving gedaan worden en eventueel anoniem een online hulpverleningstraject doorlopen worden.

Rebind biedt verschillende manieren van hulpverlening bij seksverslaving aan: anoniem, één op één, of in groepsverband. Ook partners van seksverslaafden kunnen bij Beek terecht voor vragen en advies.

Bewerking van een artikel in het Urkerland, 8 oktober 2018-11-26

Share this story:

Gerelateerde artikelen