Online hulpverlening seksverslaving

REBIND biedt online hulpverlening voor seksverslaving. Via e-health kan je op iedere plek die jij wenst werken aan je seksverslaving en niemand hoeft daar verder iets van te merken. Want veel mannen vinden het fijn om anoniem hun verhaal te doen.

Chat Seksverslaving

De chat is er voor mannen en vrouwen die zelf worstelen met seksverslaving of hun naasten. Ben je hulpzoekend of twijfel je of je hulp nodig hebt, dan kan het helpen om daar even over te chatten met een hulpverlener. Of zoek je een plek waar je je verhaal kwijt kunt over je partner die worstelt met seksverslaving? Dan luistert de hulpverlener graag naar je. De chat is anoniem en vrijblijvend. De hulpverlener adviseert en kan jou helpen met het vinden van de juiste informatie. je kan ook kiezen voor een online Tienminuten-gesprek.

10-minutengesprek online

 Worstel jij met een seksverslaving? Of je partner? En wil hierover kort in gesprek met een hulpverlener? Meld je aan voor het Tienminutengesprek met een hulpverlener/coach. Hierin kun je dieper ingaan op (persoonlijke) vragen.

Online adviesgesprek

Ben je niet zeker of jouw seksuele gedrag vraagt om een keuze voor een volgende stap? Online hulp en advies kan hierover met je sparren, richting geven en je helpen meer inzicht te verwerven. Maak volledig anoniem gebruik van onze mogelijkheden.

Online coaching

Wil je aan de slag met jouw seksverslaving? Dat is een moedige stap. Een online coachingstraject vindt plaats via videochat en Zoom-sessies. Samen met de coach werk je aan jouw doelen. Dat doen we aan de hand van een cursuspakket met theorie, opdrachten en oefeningen.

Ben ik seksverslaafd? E-book: van inzicht tot verandering Hulp ook anoniem en online Rebind heeft ervaring op gebied van seksverslaving bij mannen en vrouwen