Behandeling seksverslaving

Complimenten, goed dat jij hulp voor verslaving aan seks wilt zoeken. Het zoeken van een therapeut is nooit leuk. En je zult net als veel andere mannen last hebben van schaamte rond je verslaving aan seks. Waarschijnlijk kost het je moeite om over de drempel te stappen. Maar je mag er trots op zijn dat je nu begeleiding zoekt. Ik help je om weer een gezonde seksuele levensstijl te vinden, vanuit een christelijke visie op seksualiteit. Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten behandelingen voor jouw seksverslaving. Discretie verzekerd.

Individuele therapie voor mannen

Dit is een praktische, kortdurende individuele therapie voor mannen. Het gaat om oplossingsgerichte motiverende gesprekken en leefstijltraining. Voor de gesprekken maken we gebruik van cognitieve gedragstherapie en ervaringsgerichte- en oplossingsgerichte methodes.

Individuele therapie voor vrouwen

Dit is een praktische, kortdurende individuele therapie voor vrouwen. Het gaat om oplossingsgerichte motiverende gesprekken en leefstijltraining. Voor de gesprekken maken we gebruik van cognitieve gedragstherapie en ervaringsgerichte- en oplossingsgerichte methodes.

Ben ik seksverslaafd? E-book: van inzicht tot verandering Hulp ook anoniem en online Rebind heeft ervaring op gebied van seksverslaving bij mannen en vrouwen