Vergoeding, tarieven, korting en afspraak maken

De hulp voor seksverslaving in Kampen, Urk en Zwolle valt net als relatietherapie onder de Niet vergoede zorg. Dit betekent ook dat er geen verwijsbrief nodig is van een huisarts of andere specialist. Voor veel mannen en vrouwen met een pornoverslaving of een andere seks gerelateerde verslaving, is dat een prettige bijkomstigheid. Wanneer je bij Pro-Life verzekerd ben, kom je via de aanvullende verzekering in aanmerking voor een deel van de kosten. Voor een overzicht van de vergoedingen lees verder.

Een hulpverleningstraject beslaat één tot vijftien gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten, relatietherapie 75 minuten. Tijdens het eerste gesprek bepalen we samen de doelstellingen en de frequentie van gesprekken. Per afspraak bekijken we of u in Kampen, Urk of Zwolle op gesprek komt.

Tarieven Robert Beek

Tarieven

De hulp voor seksverslaving in Kampen, Urk en Zwolle valt net als relatietherapie onder de Niet vergoede zorg. Dit betekent ook dat er geen verwijsbrief nodig is van een huisarts of andere specialist.

Wanneer je bij Pro-Life verzekerd ben, kom je via de aanvullende verzekering in aanmerking voor een deel van de kosten.

Standaard tarief en korting

Er is een standaardtarief van 72 euro per uur. Cliënten ontvangen na afloop van het gesprek  een factuur voor betaling van het consultgesprek.

Korting gesprekken

Een andere mogelijkheid is om een gespreksbundel (strippenkaart) aan te schaffen waardoor je een korting ontvangt over de gesprekken. De strippenkaart  bestaat uit een bundel van vijf of tien gesprekken.

Korting  via gespreksbundel is respectievelijk 11 % en 22% per gesprek.

De gespreksbundel van vijf gesprekken kost  320 euro (64 euro per gesprek). Een gespreksbundel van 10 gesprekken kost 560 euro (56 euro per gesprek).

Mocht je informatie willen over de voorwaarden en/of werkwijze, dan kan ik je telefonisch of via de mail een toelichting geven.

Tarieven Caroline Mateboer 

Tienminuten (advies)gesprek online (via beeldbellen)

gratis

Individuele gesprekken, telefonisch consult en videobellen.

€60,- per uur

Relatiegesprek

€85 per uur

Gesprekslocaties

Hulp bij seksverslaving in Kampen

In Kampen bent u welkom op Berklaan 38, 8282 BK Kampen

Hulp bij seksverslaving op Urk

In Urk bent u van harte welkom op Vliestroom 9, 8321 EG Urk. Op dit adres is Waypoint gevestigd.

Afspraak maken mannen

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt contact opnemen via de telefoon 06-53659071 of een e-mail sturen naar [email protected]. U kunt ook gebruik maken van dit formulier.

Afspraak maken vrouwen

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt contact opnemen via de telefoon 06 57952663 of een e-mail sturen naar [email protected].

De hulpverlening voor vrouwen vindt plaats in Zwolle. Woon je in Zwolle? In principe voeren we het eerste gesprek bij jou thuis. De vervolggesprekken kunnen op een andere locatie plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur hierin. Ook de gesprekslocatie op Urk hoort tot de mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden en geef je voorkeur aan.

Ben ik seksverslaafd? E-book: van inzicht tot verandering Hulp ook anoniem en online Rebind heeft ervaring op gebied van seksverslaving bij mannen en vrouwen