Vergoeding, tarieven, korting en afspraak maken

De hulp voor seksverslaving in Kampen, Urk en Zwolle valt net als relatietherapie onder de Niet vergoede zorg. Dit betekent ook dat er geen verwijsbrief nodig is van een huisarts of andere specialist. Voor veel mannen en vrouwen met een pornoverslaving of een andere seks gerelateerde verslaving, is dat een prettige bijkomstigheid. Wanneer je bij Pro-Life verzekerd ben, kom je via de aanvullende verzekering in aanmerking voor een deel van de kosten. Voor een overzicht van de vergoedingen lees verder.


Een hulpverleningstraject beslaat één tot vijftien gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten, relatietherapie 75 minuten. Tijdens het eerste gesprek bepalen we samen de doelstellingen en de frequentie van gesprekken. Per afspraak bekijken we of u in Kampen, Urk of Zwolle op gesprek komt.

Tarieven Robert Beek

Tarieven


De hulp voor seksverslaving in Kampen, Urk en Zwolle valt net als relatietherapie onder de Niet vergoede zorg. Dit betekent ook dat er geen verwijsbrief nodig is van een huisarts of andere specialist.


Wanneer je bij Pro-Life verzekerd ben, kom je via de aanvullende verzekering in aanmerking voor een deel van de kosten.


Standaard tarief en korting


Er is een standaardtarief van 65 euro per uur. Cliënten ontvangen na afloop van het gesprek een factuur voor betaling van het consultgesprek.


Korting gesprekken


Een andere mogelijkheid is om een gespreksbundel (strippenkaart) aan te schaffen waardoor je een korting ontvangt over de gesprekken. De strippenkaart bestaat uit een bundel van vijf of tien gesprekken.


Korting via gespreksbundel is respectievelijk 14 % en 23% per gesprek.


De gespreksbundel van vijf gesprekken kost 285 euro (57 euro per gesprek). Een gespreksbundel van 10 gesprekken kost 500 euro (50 euro per gesprek).


Mocht je informatie willen over de voorwaarden en/of werkwijze, dan kan ik je telefonisch of via de mail een toelichting geven.

Tarieven Caroline van der Wiel

Tienminuten (advies)gesprek online (via beeldbellen)


Gratis


Individuele gesprekken, telefonisch consult en videobellen


€65,- per uur


Relatiegesprek


€85,- per uur

Afspraak maken mannen

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt contact opnemen via de telefoon 06-53659071 of een e-mail sturen naar info@re-bind.nl. U kunt ook gebruik maken van dit formulier.

Gesprekslocaties

Kampen

U bent van harte welkom op Berklaan 38, 8282 BK Kampen


Urk

U bent van harte welkom op Vliestroom 9, 8321 EG Urk. Op dit adres is Waypoint gevestigd.

Afspraak maken vrouwen

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt contact opnemen via de telefoon 06 46735884 of een e-mail sturen naar info2@re-bind.nl.


De hulpverlening voor vrouwen vindt plaats in Zwolle. Woon je in Zwolle? In principe voeren we het eerste gesprek bij jou thuis. De vervolggesprekken kunnen op een andere locatie plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur hierin. Ook de gesprekslocatie op Urk hoort tot de mogelijkheden.


Informeer naar de mogelijkheden en geef je voorkeur aan.

Ben ik seksverslaafd?

Hulp ook anoniem en online


Rebind heeft ervaring op gebied van seksverslaving bij mannen en vrouwen

Test jezelf, anoniem

dmv meerkeuzevragen ontdek je of je verslaafd bent aan seks

Contact

T 06-53659071

E info@re-bind.nl

Berklaan 38

8262 BK Kampen

Overige contactgegevens


Re-bind staat ook op www.ikzoekchristelijkehulp.nl

Direct naar

Floating Contact Knop
WhatsApp Chat

Robert Beek - Re-Bind

Bel Nu
Mocht je vragen hebben, weet dat ik beschikbaar ben!