Navigeer jezelf naar een vrij leven

met gezonde seksualiteit

Je bent op zoek naar antwoorden, want je hebt vragen over jezelf, over hoe jij omgaat

met liefde en seks. Daar helpen wij je graag bij. Eerst nemen we je mee in deze gedachte: stel je voor je gaat op reis en je gaat plannen. Jij bepaalt je reisplan:

  • Budget: hoeveel wil ik eraan uitgeven?
  • Bestemming: waar wil ik naartoe? Meerdere bestemmingen?
  • Invulling: wat wil ik doen? Met wie?
  • Benodigdheden: wat heb ik nodig? Hoe kom ik daar? Wat neem ik (niet) mee?

Een reisplanning kan jou helpen dit in beeld te brengen. Terug naar ons thema… is je doel vrij te zijn van seksuele obsessieve gedachten en gevoelens? Of… zou je meer willen: een leven waarin je je doelen behaalt en dat betekenisvol is? Dan is het zinvol om te verwoorden waar jij over zes maanden of een jaar wil zijn… wat wil je bereikt hebben? Hoe ziet jouw leven er dan uit?


Wij wensen jou een leven in vrijheid toe. Dat betekent volgens ons dat je je richt op je hartsverlangen en ernaar streeft om die vorm te geven. Bedenk eens waardoor je gemotiveerd wordt? Waar loop je warm voor? Een leven in vrijheid kun jij zelf vormgeven. We weten zeker dat jij alle mogelijkheden en capaciteiten al bezit. Het enige wat nodig is, is om te vertrouwen op de bronnen die beschikbaar zijn.


Laten we kijken naar de jouw reisplan: hoe kom jij op je bestemming? Deze navigatiekaart geeft je stapsgewijs concrete aanwijzingen over hoe je op je bestemming “jouw leven in meer vrijheid” aankomt.


Stop niet bij de gedachte “Hulpverlening of therapie is niks voor mij!” We willen je uitnodigen om eerst de andere opties te onderzoeken. Het kost je niks, alleen even tijd. Hier vind je een overzicht van concrete stappen naar een gebalanceerd en doelgericht leven.

De routekaart naar een vrijer leven

Onze insteek: we gaan kijken wat past bij jouw vragen en in jouw proces en hoe Rebind hierbij kan aansluiten. Maar overweeg eerst eens deze gratis tussenstops: twee testen, een e-book, een online adviesgesprek, of de chat.

Gratis testen: realiteitscheck en uitgebreide test

Start met jouw realiteitscheck. Hoe sta je ervoor met jouw seksuele gedrag? Met deze eerste test ontdek je via een korte vragenlijst of je gedrag aanleiding geeft om aan een ingeslepen gedragspatroon of seksverslaving te denken. Wil je meer weten, dan is er ook de uitgebreidere test. Hierin ontdek je wat de gevolgen van je eventuele seksverslaving? En krijg je inzicht in hoe je jouw seksualiteit gebruikt om emoties te reguleren en wat de effecten zijn.

Tienminuten (advies)gesprek seksverslaving

In een Tienminuten gesprek met een hulpverlener/coach kun je uitgebreider ingaan op (persoonlijke) vragen. Er kunnen allerlei redenen zijn om een kort gesprek aan te gaan, bijvoorbeeld omdat je al lang worstelt met een vraag of je wilt doorpraten over de test die je hebt ingevuld. Ook kan je op deze manier kennismaken met een coach waarmee je graag een traject wilt starten.

Gratis online adviesgesprek

Soms is de drempel naar therapie te groot. Probeer een gratis adviesgesprek om je probleem in kaart te brengen of omdat je graag wat tips wil over de patronen waarin je bent vastgelopen.

Gratis chat

Wil je meer over onze hulpverlening weten of heb je een brandende vraag waar je graag advies in wil krijgen, dan kun je anoniem chatten. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Online coachingstraject

Naast het adviesgesprek is het mogelijk om een online coachingstraject te volgen. Via persoonlijke begeleiding krijg je een gestructureerd programma wat aansluit op jouw behoeften. Wil je meer informatie hierover en wil je weten wat de kosten zijn, volg dan de link naar het online coaching

Gratis e-book

Herken jij dat seks je meer bezighoudt dan je zou willen? In dit e-book leer je in korte tijd meer over seksualiteit, porno, gezonde seksualiteit- en identiteit. Tijdens het lezen leg je je eigen gedrag naast wat je leest en kun je meteen aan de slag met de tips in het boek. Alleen jij kunt je eerste stappen naar een andere levensstijl zetten. Het gaat ons erom dat je naast de kennis ook echte verandering zult zien. Dit kan alleen door toe te passen wat je geleerd hebt.

Ben ik seksverslaafd?

Hulp ook anoniem en online


Rebind heeft ervaring op gebied van seksverslaving bij mannen en vrouwen

Test jezelf, anoniem

dmv meerkeuzevragen ontdek je of je verslaafd bent aan seks

Contact

T 06-53659071

E info@re-bind.nl

Berklaan 38

8262 BK Kampen

Overige contactgegevens


Re-bind staat ook op www.ikzoekchristelijkehulp.nl

Direct naar

Floating Contact Knop
WhatsApp Chat

Robert Beek - Re-Bind

Bel Nu
Mocht je vragen hebben, weet dat ik beschikbaar ben!