De hulp voor seksverslaving in Kampen, Urk en Bunschoten-Spakenburg valt net als relatietherapie onder de Niet vergoede zorg. Dit betekent ook dat er geen verwijsbrief nodig is van een huisarts of andere specialist. Voor veel mannen met een pornoverslaving of een andere seks gerelateerde verslaving, is dat een prettige bijkomstigheid.

Een hulpverleningstraject beslaat één tot vijftien gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten, relatietherapie 75 minuten. Tijdens het eerste gesprek bepalen we samen de doelstellingen en de frequentie van gesprekken. Per afspraak bekijken we of u in Kampen, Urk of Bunschoten-Spakenburg op gesprek komt.

Tarief

De tarieven op deze pagina zijn inclusief 21% BTW

Telefonisch/Skype consult/adviesgesprek
€ 36,- per half uur.

Individueel gesprek
€ 72,-  per 60 minuten.

relatiegesprek
€ 90,- per 75 minuten

groepstraject
Volgens offerte

Voor Caroline Mateboer geldt:

€55,- voor individuele gesprekken, telefonisch consult en videogesprekken

(lees hier over hulpverlening aan vrouwen)

Gesprekslocaties

Hulp bij seksverslaving in Kampen

In Kampen bent u welkom op Berklaan 38, 8282 BK Kampen

Hulp bij seksverslaving op Urk

In Urk bent u van harte welkom op Vliestroom 9, 8321 EG Urk. Op dit adres is Waypoint gevestigd.

Hulp bij seksverslaving in Bunschoten- Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg maak ik ook gebruik van een ruimte van Waypoint. U bent welkom op Dieselweg 29, 3752 LB Bunschoten-Spakenburg.

Afspraak maken

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt contact opnemen via de telefoon 06-53659071 of een e-mail sturen naar [email protected] U kunt ook gebruik maken van dit formulier.

 

Ben ik seksverslaafd? Doe de test Hulp ook anoniem en online Rebind heeft ervaring op gebied van seksverslaving bij mannen en vrouwen