REBIND biedt christelijke hulpverlening bij seksverslaving. Vrouwen vinden het vaak fijner om met een andere vrouw over hun problemen te praten. Daarom geef ik binnen REBIND hulp aan vrouwen met seksverslaving.

Ik geloof

Ik geloof dat ieder mens anderen nodig heeft om zichzelf beter te leren kennen en het vertrouwen te (her)vinden. Ik wil tijdelijk die ander voor je zijn en je een omgeving bieden waar je eerlijk leert kijken naar je eigen behoeften en verlangens. Na onze gesprekken kan jij met vallen en opstaan gezonde keuzes maken.

Wat ik vind

Relaties en seksualiteit kunnen gepaard gaan met geheimen, schaamte en schuld. Ook ik vond het moeilijk om open te praten over seksualiteit. Toen ik het met hulp van anderen bespreekbaar maakte ontdekte ik hoe erg ik mezelf veroordeelde. Ik begreep welke behoeften ik had en ik ontdekte hoe ik hierdoor schadelijke relaties aanging. Met de tijd vielen schaamte en schuld weg, waardoor ik manieren vond om positief met mijn behoeften om te gaan.
Ik leerde hoe waardevol het is om (h)erkenning te vinden bij andere vrouwen en wil je uitnodigen om ook het gesprek op te zoeken.

Wat ik doe

Ik wil jou alle ruimte bieden om in vrijheid te spreken over jouw worstelingen met relaties en seksualiteit. Tijdens de gesprekken hebben we het over thema’s als schaamte, schuld en geheimen.
Mijn doel is dat je op een positieve manier gaat begrijpen wat jouw beleving, verlangens en moeiten zijn in jouw seksualiteit en relaties. En dat je daarin bewuste en gezonde afwegingen kunt maken en daarnaar kunt handelen.

Ik wil met je op zoek naar manieren waarop jij in jouw situatie om kan gaan met jouw behoefte aan (lichamelijke) intimiteit. Naast onze gesprekken werk ik met kleine opdrachten om voor jezelf nieuw gedrag te oefenen in jouw dagelijks leven.

Wie ben ik

caroline mateboer therapeut voor vrouwen met een seksverslavingIk ben Caroline Mateboer. Ik werk als contextueel hulpverlener (i.o.) en pastoraal werker vanuit mijn eigen praktijk. Sinds 2013 is mijn werk verbonden met het thema seksualiteit. Ik heb mogen werken met vrouwen in de prostitutie en christelijke vrouwen met vragen over en worstelingen met seksualiteit en relaties. Nu werk ik met volwassenen met lichtverstandelijke beperking en psychiatrische problematiek in hun woon -en leefsituatie. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kinderen.

Hulp aan vrouwen met seksverslaving

Denk jij dat je hulp nodig hebt omdat je seksverslaafd bent? Rebind wil je helpen om te werken naar een gezond seksueel verlangen, waarin jij jezelf met jouw wensen en verlangens kent. Niet iedereen die worstelt met seks is seksverslaafd. Wil je weten welke invloed seks op jou heeft, doe dan onze basistest. Ben je hierdoor geraakt dan willen wij je verder helpen bij het doorgronden van jouw gedrag, jouw triggers en hoe je er een stokje voor kunt steken. Je kunt hier contact met ons opnemen.

Praktisch

De hulpverlening voor vrouwen wordt in principe gegeven in Zwolle. Maar het komt ook voor dat we de gesprekken bij jou thuis voeren of op een andere plek rondom Zwolle. Ook de gesprekslocaties in Urk en Spakenburg horen tot de mogelijkheden. Neem in ieder geval contact op, dan kunnen we kijken hoe we elkaar het handigst kunnen ontmoeten.

Tarief: Het tarief voor individuele gesprekken, telefonisch consult en videobellen is €55,-
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06 57952663 (werknummer)

 

 

Ben ik seksverslaafd? Doe de test Hulp ook anoniem en online Rebind heeft ervaring op gebied van seksverslaving bij mannen en vrouwen