Vergoeding, tarieven en afspraak maken

De hulp voor seksverslaving in Kampen, Urk en Zwolle valt net als relatietherapie onder de Niet vergoede zorg. Dit betekent ook dat er geen verwijsbrief nodig is van een huisarts of andere specialist. Voor veel mannen en vrouwen met een pornoverslaving of een andere seks gerelateerde verslaving, is dat een prettige bijkomstigheid. Wanneer je bij Pro-Life verzekerd ben, kom je via de aanvullende verzekering in aanmerking voor een deel van de kosten. Voor een overzicht van de vergoedingen lees verder.

Een hulpverleningstraject beslaat één tot vijftien gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten, relatietherapie 75 minuten. Tijdens het eerste gesprek bepalen we samen de doelstellingen en de frequentie van gesprekken. Per afspraak bekijken we of u in Kampen, Urk of Zwolle op gesprek komt.

Tarieven Robert Beek

De tarieven op deze pagina zijn inclusief 21% BTW

Tienminuten (advies)gesprek online (via beeldbellen)

gratis

Telefonisch/Skype consult/adviesgesprek

€ 36,- per half uur.

Individueel gesprek

€ 72,-  per uur.

Relatiegesprek

€ 90,- per 75 minuten

Tarieven Caroline Mateboer 

Tienminuten (advies)gesprek online (via beeldbellen)

gratis

Individuele gesprekken, telefonisch consult en videobellen.

€60,- per uur

Relatiegesprek

€85 per uur

Gesprekslocaties

Hulp bij seksverslaving in Kampen

In Kampen bent u welkom op Berklaan 38, 8282 BK Kampen

Hulp bij seksverslaving op Urk

In Urk bent u van harte welkom op Vliestroom 9, 8321 EG Urk. Op dit adres is Waypoint gevestigd.

Afspraak maken mannen

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt contact opnemen via de telefoon 06-53659071 of een e-mail sturen naar [email protected]. U kunt ook gebruik maken van dit formulier.

Afspraak maken vrouwen

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt contact opnemen via de telefoon 06 57952663 of een e-mail sturen naar [email protected].

De hulpverlening voor vrouwen vindt plaats in Zwolle. Woon je in Zwolle? In principe voeren we het eerste gesprek bij jou thuis. De vervolggesprekken kunnen op een andere locatie plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur hierin. Ook de gesprekslocatie op Urk hoort tot de mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden en geef je voorkeur aan.

Ben ik seksverslaafd? E-book: van inzicht tot verandering Hulp ook anoniem en online Rebind heeft ervaring op gebied van seksverslaving bij mannen en vrouwen